L’EMPRESA

Mediacòpter és una empresa dedicada a la captació d’imatges aèries mitjançant plataformes dron (RPAS) amb l’objectiu de cobrir les necessitats de sectors tant diversos com l’audiovisual, el publicitari, l’industrial, l’agrari o el de la construcció.

L’empresa neix de la inquietud d’aprofitar les noves tecnologies per fer un pas més enllà i aconseguir la captació d’imatges que fins fa pocs anys eren pràcticament impossibles de realitzar o que estaven reservades a un públic molt reduït.

L’equip de professionals de Mediacòpter tenim una llarga trajectòria en el sector audiovisual. Durant més de 15 anys hem anat acumulant experiència en multitud de projectes tecnològics i d’enginyeria multimèdia, emmarcats principalment en l’àmbit de la televisió. El nostre coneixement abasta des dels processos d’edició i realització fins a la producció i postproducció de continguts audiovisuals.

Els nostres serveis els oferim des de la màxima professionalitat, responsabilitat i sempre dins del marc legal vigent. Mediacòpter és una operadora habilitada per AESA que compta amb tots els permisos i assegurances de responsabilitat civil necessàries.