Imatge i video

Mediacòpter ofereix als seus clients la possibilitat de realitzar filmacions mitjançant drons d’última generació que proporcionen una excepcional estabilització de les imatges enregistrades en múltiples formats d’alta definició: HD o 4K.

Disposem de plataformes personalitzades que ens permeten la integració amb càmeres professionals de cinema o amb càmeres fotogràfiques reflex.

La captació de vídeo i fotografia professional que oferim, permet un nou horitzó de possibilitats per a la postproducció de reportatges, documentals, publicitat i vídeos corporatius.

Realitzem una selecció del material enregistrat o, si el nostre client ho prefereix, fem una postproducció més elaborada i a mida de les seves necessitats.

Tenim la capacitat d’enllaçar digitalment, en temps real i sense retards les imatges captades pels nostres drons amb una unitat mòbil per a la realització de directes. Amb imatges espectaculars i punts de vista extrems, aconseguirem una producció avantguardista per a tota mena d’esdeveniments com per exemple les competicions esportives.